Logo

 

Hevoset

Lakeuden Likka (sh) s.1999 tamma. i.Vokkerin Liikku Ha e.Lakeus sk. 142 cm. rautias. Ko IIIB re 60 cm. Ahkera, rehellinen ja kiltti. Liinaharjainen joka tytön unelma perusponi. Menee koulua ja hyppää esteitä tasonsa mukaisesti - sopii kaikille.


Vapun Tiituli (sh) s.1999, tamma. i.Hilto e.Peli-Vappu sk.167 cm. rautias. Palkittu laatuarvostelussa III-palk. Ko IIIA re 80 cm. Iso, mutta lempeä, sekä rauhallinen, joka asiassa - myös esteissä. Ei ole hyppytykki, mutta pitkällä laukalla pikemmin maalissa, kuin muut. Tasainen istua kaikissa askellajeissa. Kisattu myös koulua. Sopii kaikille

 

Hilton Ilo (sh) s.2002, ruuna. i. Hilto, e.Ilo-Pilkku, sk.n.158 cm. Punarautias, ko IIIA, re 110cm. Ilo on erittäin kiltti hoitaa. On mukavan herkkä hevonen ja nöyrä. Ei ihan aloittelijan ratsu. Mukavat askellajit istua, pitää hyppäämisestä ja hyppääkin hyvällä tekniikalla. Kasvattajakilpailun estefinaalissa III-sija 2008. On kisattu kansallista koulua, esteitä ja kenttää sijoittuen.

Viehko Verraton (sh) s.2007, tamma. i.Karl Hemming e.Verpi punarautias, piirtopää. Ko IIIB, re 80cm. Tasaiset askellajit istua, kiltti eteenpäin menijä. Kisattu esteitä hyvällä menestyksellä.

 

 

 

 

 


Viikarillo (sh)s.1997, ruuna. i.U.V.Viikari e.Viirilla .sk.145 cm, tummaruunikko. Ko IIIB re 60 cm. Reipas ikiliikkuja, osaa koulua, mutta pitää vääntää. Rakastaa hyppäämistä ja kuumenee siinä mukavasti. Sopii sileällä kaikille, tasainen istua. Keinuhevosen laukka. Kisattu esteillä.

Tumo Rolls, SH-ruuna, synt. 2008.
Kiltti musta hurmuri, säkäkorkeus n. 155cm. On reipas rytmiruuna ja monen sydämen "oma". osaa koulua H:B ja hyppääkin 80cm ratana.

 

Tuulen hujaus (sh) s.2003, ruuna. i.Jeppo e.Tuulispää, sk.n.146cm , punarautias. Ko IIIB, re 80cm. Joka pojan hevonen, sopii kaikille ja on luotettava kentällä ja maastossa. Kisattu koulua ja esteitä seuratasolla.

 

 

 

Tähti Ohjus (sh) s.2000, ruuna. i.Hilto e.Antinan Tähti sk.162cm, tummanpunarautias, ko IIIA,re 110 cm. Nimensä veroinen, kuumahko ratsastaa ja tallin stara. Miellyttävä ratsastaa ja käsitellä. Ei aivan aloittelijan ratsu, kisattu kansallista koulua, esteitä ja kenttää kaikissa sijoittuen. 4-v laatuarvostelun paras estehevonen v.2006. Kasvattajakilpailun finaalissa esteissä 6. ja koulussa 4. sija.

 

Jedidjan Job (welsh-B-sec)s.2001, ruuna. i.Downland Ensign e.Polaris Jonquil sk.124cm,kimo.ko IIIB, re 90cm. Tallin maskotti, kiltti joka tilanteessa. Talutustunneilla pikkuratsastajilla, muilla tunneilla ei ihan aloitteleville, koska osaa silloin kiemurteluteitä! Kulkee nätisti koulua, mutta syttyy enemmänkin esteillä, ne on Popen heiniä. Palkittu laatuarvosteluissa v.2004, v.2006 poni Breedersin voitto 5-v esteissä. V. 2007 poni Breedersin voitto 6-v esteissä Hennin ratsastamana.Paddock`s Williard (welsh-B-sec)s.2005, ruuna. i.Jedidjan Rufus e. Cottrell Animation, sk. 131cm, tummaruunikko. Ko IIIB, re 100cm. Emän ja isän puolelta meriittiä löytyy. Mukava ratsastaa, hoidettaessa osaa luistella "varusteita pakoon". Kisattu esteitä, koulua ja hieman kenttää seura-aluetasolla sijoittuen.

 

 

 

 

Yksityishevoset

 

Annapel, SH tamma
om. Anu Kerttula 

 

Kirke, PV tamma
om. Kirsti Timonen


Armagedons-Otrais, PV ruuna
om. Reetta ja Tuija PekkalaJockey's Pacorita, FWB tamma synt.2001, om. Kukka Lassila


Haipakka, shettis-ruuna
om. Kaisa Sistola

Aktiivi Cecil cee, SH ruuna
synt 2007, om. Tarja Kallio

Mango Bej, Puolalainen PV ruuna synt. 5.2011
om. Liisa Peltonen

 

Darklord, tutummin Dee
Hollannin PV ruuna, synt. 2008
om. Johanna Vilander

 

Bereta Mg, pv-tamma, synt. 2012
om. Marianna Rajala

 

 

  

Välek, ruuna, synt. 2008
om. Mira

 

Pando Star, PV-ruuna, synt. 2009, om. perhe Savolainen

 

 

 

 

 

 

 

  

Sanniina, SH-tamma, synt. 2006, yp. Viivi Salminen